Hvordan foregår et forløb egentlig hos os? Det kan du blive klogere på her.

1

Tag kontakt allerede i dag

Kan du nikke genkendende til et eller flere af nedenstående symptomer. Så ring allerede i dag på 51 18 20 40 eller send en mail til klinik@dineojne.dk. Du behøver ingen henvisning.

  • Koncentrationsbesvær
  • Lav læsehastighed
  • At du glemmer det læste
  • Synsrelateret hovedpine

2

Forundersøgelse, 1/2 time

Forundersøgelsen er en uforpligtende test af samsynet (samarbejdet mellem øjnene) hvor vi finder ud af om samsynstræning ville kunne gavne dig. Efter testen giver vi et bud på hvor langt dit individuelle træningsforløb vil blive.

3

Undersøgelsen, 1 1/2 time

I forundersøgelsen fandt vi ud af at dit samsyn kan optimeres. Du har valgt at fortsætte samarbejdet med os, og få løst dine udfordringer med samsynet. Ved undersøgelsen fortages der yderlige tests til programlægning af dit individuelle træningsprogram. Undersøgelsen slutter med instruktion i de første hjemmeøvelser, som du dagligt arbejder videre med hjemme.

4

Træning og kontroller

Efter undersøgelsen går den daglige træning igang. Hver 2. – 3. uge kommer du til kontroller hvor du igen testes og instrueres i nye hjemmeøvelser, der passer til dit nye niveau. Hjemmetræningen er alt afgørende for hurtig succes og automatisering af et velfungerende samsynet.

5

Afslutning

Din daglige indsats med samsynstræning hjemme, har gjort at dit individuelle træningsprogram nu er tilendebragt. Ved afslutningen testes dit samsyn igen, og der sammenlignes med resultaterne før træning. Målet er at synet, nu er blevet selvtrænende, så du ikke fremadrettet skal lave hjemmeøvelser – Altså synet vedligeholder sig selv, da de nye vaner er automatiseret.

6

Har du yderlige spørgsmål

I korte træk er det sådan et forløb foregår hos os. Har du yderligere spørgsmål, er du er velkommen til at kontakte os allerede i dag på 51 18 20 40!

Klinik DineØjne.dk
Cookie- og privatlivspolitik