Optometrisk lysbehandling

Optometrisk lysbehandling er den gren af den optometriske videnskab, der beskæftiger sig med anvendelse af lys i udvalgte frekvenser til behandling via øjnene. Det har været brugt klinisk, med succes, i over 70 år inden for den optometriske behandling af visuelle dysfunktioner, herunder skelen, amblyopi, fokuserings og konvergens problemer, læringsvanskeligheder, og følgevirkninger af stress og traumer. I de senere år har optometrisk lysbehandling også vist sig at være effektiv i behandling af hjerneskader.

Optometrisk lysbehandling benyttes i klinikken for at øge evnen til at være opmærksom i det perifere synsfelt – vores orienteringssyn, samtidig med det centrale synsfelt. For herigennem at øge evnen til at orientere sig visuelt , øge koncentrationsevnen og opmærksomheden

En hyppig årsag til orienterings-, koncentrations- og opmærksomheds- problemer er indskrænket perifert synsfelt. Nedsat perifer opmærksomhed kan være et resultat af; at indtryk fra omgivelserne er større end personen kan forholde sig til, at en person møder større krav end de kan honorere eller at en person bliver ramt af stress. Man kan kompensere ved at udelukke dele af synsindtrykkene – dele af synsfeltet.

Hvis du vil vide mere, så kontakt os her

Klinik DineØjne.dk
Cookie- og privatlivspolitik