Den 3. februar 2015 var fodboldspillerne fra AGF’s 1. hold, en tur forbi Kontaktlinseinstituttet hvor Klinik DineØjne.dk, testede samsynet på 25 spillere i truppen. Dette gav en stor medieopdækning og flere medier valgte at dække dagen, blandt andet bragte P4 Østjylland, Lokalavisen Aarhus, AGF TV og TV3oj forskellige indslag.

Nedenfor kan du se de to medieklip fra dagen, og på vores hjemmeside under Presse / Artikler kan du læse Lokalavisen Aarhus’ artikel.

Vi havde vores telefoner med, så vi kunne tage billeder, da vi undersøgte spillerne. Vi tænkte at I synes det kunne være spændende, at kigge med bag kulisserne.

En sådan udvidet undersøgelse, omhandler meget andet end det, at kunne se skarpt. Spillerne får testet deres øjnes patologiske tilstand, reaktion, udholdenhed, afstands bedømmelse og overblik. Derudover foretages en fuld synsanalyse og til sidst testes spillernes balance.

Det er ikke første gang at Klinik DineØjne.dk er med til at undersøge spilleren fra 1. holds truppen i AGF, sidst var i 2007 (dette kan du også se billeder fra, her på vores hjemmeside). Den eneste genganger i truppen var målmanden Steffen Rasmussen. Steffen klarede sig fremragende på dagen, specielt i testen der omhandlede reaktion og overblik. Der blev han dagens vinder.

Måske var medieopdækningen stor, da dette tiltag ikke er så kendt i Danmark. Men mange store klubber i udlandet laver denne form for test og træner de sportsfolk hvor det gavner, at optimere den individuelle spillers samsyn.

Klinik DineØjne.dk
Cookie- og privatlivspolitik