Dit barns syn er grundlaget for god indlæringsevne. Er du sikker på at det fungerer optimalt?

Vidste du at udfordringer med indlæringsevnen hos børn, kan skyldes et dårligt samsyn?

Hvad er samsynet?

Øjnene er de dele af mennesket, som står for den absolut fineste indbyrdes koordinering. Vi henter op mod 80% af vore sanseindtryk gennem synet.

Har musklerne i højre og venstre øje svært ved at samarbejde, opstår der forvirring i de signaler hjernen modtager, og hjernen skal til at finde på en anden måde, at forstå omgivelserne. Sådan opstår problemer med samsynet.

Er dit barns samsyn optimalt?

Problemer med synet kan komme til udtryk på mange måder. Mest mærkbart kan det komme til udtryk ved læse- stave- skrivebesvær, koncentrationsbesvær, hovedpine, dobbeltsyn eller flimrende bogstaver. Det er bl.a. de ting vi fokuserer på, når vi undersøger om dit barns indlæringsproblem er synsrelateret.

Hos os er dit barn i fokus

Vi har stort erfaring i at arbejde med børn med indlæringsproblemer. Ligeledes har vi en masse værktøjer i klinikken, som tages i brug i børnenes individuelle træningsprogrammer, derved tager vi udgangspunkt i barnets stærke og svage sider.

Hvem er Klinik Dine Øjne?

På Klinik DineØjne.dk kan du møde Bettina Leidorf og Gitte Nørgaard.

Vi er begge uddannet optometrister og er gennem flere længere internationale efteruddannelsesforløb blevet specialister i synstræning.

Dertil har vi uddannet os som motorikkonsulenter med udgangspunkt i børnelæge Bente Pedersens og bevægelseskonsulent Anne Brodersens, teorier og erfaringer. Denne del af vores uddannelse er taget på CVU Lillebælt.

Tag kontakt allerede i dag

Hvis du har nogen spørgsmål eller er i tvivl om hvorvidt vi kan hjælpe dit barn, så må du ikke tøve med at tage kontakt til os, vi er nemme at snakke med. Ring på tlf. 51 18 20 40.

Et bedre samsyn giver bedre sammenhæng i hverdagen

Klinik DineØjne.dk
Cookie- og privatlivspolitik